Contact
Kantoor:   Margarethaplein 2A, 3000 Leuven      
Tel:   016 29 18 18       E-Mail:   info@immodebergh.be
  • Gelijkvloerse en aangename gezinswoning in halfopen bebouwing met inpandige garage, patio en tuin in een kindvriendelijke omgeving.
  • Bevat: inkom, apart toilet, living met allesbrander en aansluitend zonnig patioterras met Bbq (deels pergola), ingerichte keuken, inpandige garage met verwarming en wasplaats/berging, drie slaapkamers, nachthal, badkamer met ligbad/douche en tuinhuis met elektriciteit.
  • Garage met automatische poort, elektrische rolluiken aan de slaapkamers, horren in leefruimte en slaapkamers.
  • Groot: 3 are 14 ca. Cv. Aardgas
  • Verhuurd; huuropbrengst: € 11.550,-/jaarbasis.
  • Nabij openbaar vervoer, scholen, dorpscentrum.

Huis

3 1

Wijveld 11

3018 WIJGMAAL
  LIGGINGSPLAN

Gelijkvloerse en aangename gezinswoning in halfopen bebouwing met inpandige garage, patio en tuin in een kindvriendelijke omgeving. Bevat: inkom, apart toilet, living met allesbrander en aansluitend zonnig patioterras met Bbq (deels pergola), ingerichte keuken, inpandige garage met verwarming en wasplaats/berging, drie slaapkamers, nachthal, badkamer met ligbad/douche en tuinhuis met elektriciteit. Garage met automatische poort, elektrische rolluiken aan de slaapkamers, horren in leefruimte en slaapkamers. Groot: 3 are 14 ca. Cv. Aardgas Verhuurd; huuropbrengst: € 11.550,-/jaarbasis. Nabij openbaar vervoer, scholen, dorpscentrum.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
De Bergh & Partners
Tel: 016 29 18 18
e-mail: info@immodebergh.be