Contact
Kantoor:   Margarethaplein 2A, 3000 Leuven      
Tel:   016 29 18 18       E-Mail:   info@immodebergh.be
  • Uiterst zonnig, lichtrijk en perfect onderhouden appartement op het 5de verdiep met spectaculair panoramisch uitzicht over de binnenstad, rto Justitiepaleis en Stadsarchief.
  • Bevat : ruime inkomhal met veiligheidsdeur, aparte toiletcel, leefruimte met terras en automatische zonnewering, volledig inger. keuken met terras, inger.badkamer met douche en aansluiting wasmachine en droogkast, 3 slaapkamers met parketvloeren, terrassen voor en achterkant, kelder. Bew.opp.:ca 120m².
  • Lift aanwezig.Punctueel onderhouden.
  • Mogelijkheid tot aankoop inpandige autostaanplaats, optioneel ( € 30.000,-).
  • Nabij openbaar vervoer. Topligging in centrum van Leuven aan de Tweebronnenbibliotheek, Gerechtshof en Rijksarchief.

Appartement

3 1

Rijschoolstraat 1  Bus 13

3000 LEUVEN-CENTRUM
  LIGGINGSPLAN

Uiterst zonnig, lichtrijk en perfect onderhouden appartement op het 5de verdiep met spectaculair panoramisch uitzicht over de binnenstad, rto Justitiepaleis en Stadsarchief. Bevat : ruime inkomhal met veiligheidsdeur, aparte toiletcel, leefruimte met terras en automatische zonnewering, volledig inger. keuken met terras, inger.badkamer met douche en aansluiting wasmachine en droogkast, 3 slaapkamers met parketvloeren, terrassen voor en achterkant, kelder. Bew.opp.:ca 120m². Lift aanwezig. Punctueel onderhouden. Mogelijkheid tot aankoop inpandige autostaanplaats, optioneel. Nabij openbaar vervoer. Topligging in centrum van Leuven aan de Tweebronnenbibliotheek, Gerechtshof en Rijksarchief. Optioneel autostaanplaats : + € 30.000,-

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
De Bergh & Partners
Tel: 016 29 18 18
e-mail: info@immodebergh.be