Wat volgt zijn onze standaard afspraken met een verhuurder:


1. Alle kosten gemaakt door De Bergh en Partners zijn ten laste van het kantoor en zijn inbegrepen in het commisieloon van het kantoor. Dit omvat alle publiciteit, de administratie, bezoeken, informatieverstrekking tot en met de gerealiseerde verhuring.
2. De opdracht wordt aangegaan voor een periode van bepaalde duur (volgens afspraak).
3. Het commisieloon bedraagt voor elke afzonderlijke verhuuropdracht 10% van de bedongen jaarhuurprijs, inclusief 21% BTW voor private verhuringen.
4. Inzake de commerciële verhuringen, is het commisieloon conventioneel vastgesteld op 15% van de bedongen jaarhuurprijs, exclusief 21% B.T.W.
5. Indien het pand niet verhuurd zou worden is er GEEN fakturatie van welke kosten dan ook aan de verhuurder

De aangeboden diensten:

1. Wij evalueren en schatten de huurwaarde van uw eigendom. Jarenlange expertise leidt tot accurate schatting die een correcte prijs oplevert, waardoor de transactie soepel verloopt.
2. Opmaken van een compleet verhuurdossier met mooie en duidelijke foto’s én uitgebreide videoreportage, huurmogelijkheden, contracten, ….
3. Publicatie van het pand via alle mogelijke dragers: etalage (gelegen op één van de drukste passagepunten van de stad), diverse internetsites, streekkranten, regionale bladen, gespecialiseerde vakpers,...
4. Verstrekken van inlichtingen aan kandidaat huurders en organiseren van de begeleide bezoeken voor ernstige kandidaten.
5. Onderhandeling met de huurders in samenspraak met de verhuurder.
6. Opmaken van de verhuurovereenkomst volgens de meest recente wetgeving.
7. Berekening van de jaarlijkse index aanpassingen en communicatie met de huurder.
8. Opmaken van een uitgebreide plaatsbeschrijving met fotobijlage van het verhuurde goed voor huurder en verhuurder.
9. En tot slot zijn er uiteraard geen kosten verbonden, indien het pand tegen onze verwachtingen niet verhuurd zou worden. “No cure, No pay”

Samengevat: een complete aanpak met een gunstig resultaat, waarin beide partijen in vol vertrouwen kunnen stappen.