Wij zijn gespecialiseerd in de professionele afhandeling van onroerende transacties en genieten met name een solide reputatie inzake verkoop-bemiddeling en verhuur van commerciële panden en privéwoningen.

Een team van gespecialiseerde medewerkers staat hierbij borg voor doordacht fiscaal en juridisch advies.

Op deze website zult u kennis maken met ons kantoor en met de troeven die wij in handen hebben om U op zo discreet, efficiënt en snel mogelijke manier bij te staan tot het aankopen, huren of verhuren van een onroerend goed.

Het kopen of verkopen van een onroerend goed is waarschijnlijk één van de belangrijkste financiële beslissingen in ons leven.

Door onze ervaring, service, begeleiding en slagkracht staan wij U, als koper of verkoper bij met aandacht voor uw specifieke wensen. Zo kunt u, als verkoper,uw onroerend goed met optimaal resultaat verkopen en zult U, als koper, de nodige service op maat krijgen met hulp inzake onderhandelingen, contracten, administratie en financieel advies.

Tevens bieden wij bijkomende diensten aan binnen het vastgoedkader: waardebepalingen, plaatsbeschrijvingen,... al deze diensten worden met de nodige zorg en precisie afgewerkt, op maat van Uw wensen en verlangens.