Voor investeerders

Veilig investeren met een hoog rendement? Vastgoed kopen om te verhuren?
De Bergh & Partners begeleidt u bij de zoektocht, aankoop en verhuur van een woning of appartement in Spanje.
Ontdek de voordelen van een vastgoedinvestering in de Costa del Sol aan de Spaanse zuidkust of in Andalusië. 

Investeren in vastgoed in Spanje met De Bergh & Partners

Wie zijn spaargeld veilig wil laten renderen, investeert vandaag best in onroerend goed. Een slimme vastgoedbelegging combineren met de troeven van de Costa del Sol? Een woning in Spanje biedt niet alleen een ontspannen tweede verblijf voor uzelf, maar ook een interessante vastgoedinvestering met het oog op verhuur. De Bergh & Partners laat u graag kennismaken met het ruim assortiment investeringspanden aan de Spaanse kustlijn, van Marbella en Málaga tot Estepona en Sotogrande.

Huis, appartement of villa te koop aan de Costa del Sol

Een succesvolle vastgoedinvestering valt of staat met de juiste ligging. Met haar zonovergoten stranden en spectaculaire jachthavens is de zuidkust van Spanje de uitgelezen regio voor uw vastgoedbelegging. Een ruim appartement, een luxueuze vakantievilla, een moderne studio, … Afhankelijk van uw budget en wensen, selecteert De Bergh & Partners het vastgoed dat 100% aan uw verwachtingen voldoet.

Vastgoed met verhuurgarantie

Vastgoed kopen om te verhuren, zorgt voor een stabiel extra inkomen. Beleggen in onroerend goed zonder tijdrovende verhuurperikelen?

De Bergh & Partners leidt het verhuur van uw villa of appartement van start tot finish in goede banen, tot ver buiten de Belgische grens.

Van sluitende verhuurgarantie tot een kraaknette poetsbeurt: wij nemen de last van uw schouders en schakelen met plezier onze connecties in wanneer u het wenst. Een ultieme totaalomkadering, zodat u als verhuurder op beide oren slaapt!

Investeren in vastgoed aan de Costa del Sol?

Partners

De Bergh & Partners - logo
Ondernemingsnr.: BE0471 401 588
Erkend vastgoedmakelaar BIV* 504.524

Blijf op de hoogte

Inschrijven